Farah Meysmans

Functie : Osteopaat D.O.

E-mail : farah@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 02/751.60.98

Wegens zwangerschapsverlof tussen 26 mei en 1 september 2017 wordt Farah deels vervangen door Tim Sparrow (vrijdag) en Sander Warreyn (dinsdag).

Fertiliteit, zwangerschap en baby's worden door Tim opgevangen, alle structurele klachten en amateursporters door Sander. Beide vangen alle andere osteopathische klachten op.

Bij twijfel, stuur gerust een mailtje naar farah@groepspraktijk-facet.be, dan verwijs ik je gericht door.

Ik ben Farah Meysmans, geboren op 3 december 1985. In 2007 studeerde ik af als ergotherapeute aan de Ehsal in Brussel. Deze studies versterkten mijn enthousiasme naar kennis over het menselijk lichaam en zijn functioneren. Vooral de holistische benadering van de osteopathie en de controle over het proces, “van diagnose tot eindresultaat van de behandeling”, bepaalden voor het grootste deel mijn keuze voor de bijkomende studies en het beroep van osteopaat. Dit diploma behaalde ik in 2010.
 
Sinds Augustus 2010 maak ik deel uit van de groepspraktijk Facet waar ik 2 dagen per week werk. De rest van de dagen verdeel ik tussen 2 andere praktijken.
Ik investeer graag in mijn hobby, basketbal. Daarnaast gaat er nog tijd naar het beoefenen van andere sporten en het volgen van diverse opleidingen/bijscholingen.

 

← Keer terug naar overzicht