Jessica Bertels

Functie : Psycholoog, Loopbaancoach

E-mail : jessica@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 0474 21 65 72

 

Ik ben Jessica Bertels en ik studeerde klinische psychologie, gevolgd door een bijkomende master in de arbeids- en organisatiepsychologie. Hierna deed ik meerdere jaren ervaring op als jobcoach in een HR consultancy organisatie en volgde ik een opleiding tot loopbaancoach.

Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak heb ik ervaren hoe belangrijk “werk” is en hoe groot de impact is op diverse levensdomeinen. In onze huidige hectische samenleving nemen we echter niet altijd de tijd om stil te staan en te reflecteren over onze werksituatie. Bovendien worden we geconfronteerd met heel wat uitdagingen waardoor het soms moeilijk is alleen antwoorden te vinden.

Als loopbaancoach zoek ik daarom graag samen met jou uit wat er anders kan en hoe je je gelukkiger kan voelen in je werksituatie. Het is mijn overtuiging dat je zelf eigenaar bent van je loopbaan. Soms is het voldoende een klein beetje te sleutelen aan jezelf, jouw huidige job of werkomgeving, soms leiden grote veranderingen pas tot voldoende werkplezier. In mijn begeleidingen heb ik oog voor jouw tempo en de verwevenheid van je huidige werksituatie met diverse andere levensdomeinen.

Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan een actieve peuter. Daarnaast reis ik graag en pik ik regelmatig concerten mee.

 

← Keer terug naar overzicht