Kevin Verhoeven

Functie : Osteopaat D.O.

E-mail : kevin@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 02/751.60.98

 

Ik ben Kevin Verhoeven, geboren op 29 maart 1989 in Ninove. In 2007 begon ik aan een opleiding Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent. Tijdens deze studies werd mijn interesse in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam steeds groter, waardoor ik in 2010 besloot om een carrière-switch te maken en te starten met een opleiding in de osteopathie. In juni 2014 behaalde ik mijn diploma als osteopaat aan de IAO (International Academy of Osteopathy) in Gent. Mijn kennis en vaardigheden zullen in de toekomst nog verder worden aangescherpt door het volgen van postgraduaat opleidingen.

Na het behalen van mijn diploma, ben ik gestart met een opleiding in de sportmassage. Deze therapie is bedoeld voor sporters en kan zowel voor, als na de sportactiviteit, plaatsvinden. Een sportmassage vóór het sporten heeft vooral als doel de spieren op te warmen en de bloedcirculatie te stimuleren met het oog op een optimale sportprestatie en preventie van blessures. Een sportmassage na het sporten is vooral gericht op de afvoer van aangemaakte afvalstoffen in het lichaam tijdens het sporten om zo de recuperatie van het lichaam te optimaliseren.

De combinatie van Osteopathie en Sportmassage stelt me in staat om mijn beide passies, namelijk sport en het menselijk lichaam, te combineren.

Mijn vrije tijd wordt gevuld door het beoefenen van verschillende sporten zoals voetbal, fietsen, etc.

 

 

← Keer terug naar overzicht