Laura Malisse

Functie : Klinisch Psycholoog, Relatietherapeut i.o.

E-mail : laura@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 0477/46 70 77

Mijn naam is Laura Malisse, ik studeerde af als klinisch psychologe (optie volwassenen) aan de KULeuven. Omwille van mijn overtuiging in de kracht en het belang van netwerk en context, besloot ik me te specialiseren in relatie- en gezinstherapie. Zo wil ik systemen mee ondersteunen en versterken zodat ze elkaar de ruimte kunnen geven om te groeien.

Ik geloof sterk in het belang van bijscholing en begon dan ook na mijn afstuderen bijkomende opleidingen en workshops te volgen. Momenteel volg ik de postgraduaatopleiding relatie-, gezins- en systeempsychotherapie aan de KULeuven.

Bij Facet werk ik als relatie- en gezinstherapeute en kan je bij mij terecht voor bijvoorbeeld vragen rond ontrouw, communicatieproblemen, terugkerende ruzies. Of voor begeleiding van het gezin na een echtscheiding, de uitdagingen die zich stellen in nieuw-samengestelde gezinnen en dergelijke meer.

Verder sta ik ook in voor individuele therapie (bijv. aanpassingsmoeilijkheden in een moeilijke levensfase, terugkerende problemen in relaties, vragen rond identiteit, omgaan met familieleden met psychische problemen, depressieve klachten of emotionele problemen, …)

Ik ben erkend lid van de psychologencommissie (922115728) en de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en werk ook gelijktijdig in een groepspraktijk in Hasselt als relatietherapeute en individueel therapeute.

 

 

 

← Keer terug naar overzicht