Leen Delahaye

Functie : Relatietherapeut, Seksuoloog, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut

E-mail : leen@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 0498/72.29.57

Mijn naam is Leen Delahaye (°1979). Ik studeerde in 2002 af als Klinisch psychologe (K.U.L.) en ging kort daarna aan de slag in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Ik bleef verder studeren, gedreven door mijn interesse voor intermenselijke relaties. Zo werd ik seksuologe (2006, K.U.L.) en systeemtherapeute (2010, IPRR).

De eerste bouwstenen van Facet werden gelegd in 2006 toen mijn man, Sam De Cuyper, zich vestigde als manueel therapeut in de Stationsstraat 24 in Kortenberg. In 2007 nam ook ik de stap om  voltijds aan de slag te gaan als zelfstandig therapeut. De jaren erna hadden we het geluk om toffe collega’s te mogen verwelkomen in onze praktijk. Samen zorgden we ervoor dat Facet uitgroeide tot de multidisciplinaire groepspraktijk die ze vandaag is.

De ligging van de praktijk, tussen Leuven en Brussel, in de omgeving van heel wat bedrijvencentra, heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer mensen over de vloer kreeg die worstelden met een aspect in hun professionele context. Het heeft me doen inzien hoe fundamenteel het is om je goed te voelen in je job. Nadat ik heel wat jaren specifiek rond relaties en seksualiteit gewerkt heb, ben ik nu vooral bezig met werkgerelateerde thema's: burnout, stressproblemen, loopbaanvragen, work/life balance, ...

Naast mijn therapeutisch werk, probeer ik ook het dagelijks reilen en zeilen binnen de praktijk in goede banen te leiden. Het uitstippelen van een gezamelijke visie en ervoor zorgen dat we op de best mogelijke manier samenwerken, het is een continue proces waar we veel voldoening en werkvreugde uit halen!

← Keer terug naar overzicht