Siham Boukhlal

Functie : Psycholoog, Psychodiagnostiek

E-mail : siham@groepspraktijk-facet.be

Telefoonnummer : 0498 77 06 70

 

Ik ben Siham en studeerde af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens mijn vooropleiding (Toegepaste Psychologie, te Lessius Antwerpen) heb ik een grote interesse ontwikkeld rond psychodiagnostiek en de neuropsychologie. Het spreekt me dermate aan dat ik aan VUB voor de afstudeerrichting Cognitieve en Biologische Psychologie gekozen heb waar de focus ligt op de relatie tussen hersenen en gedragingen.

Voor mijn masterproef deed ik aan de hand van fMRI-onderzoek in het Universitair Ziekenhuis van Gent onderzoek naar hoe mensen complexe gebeurtenissen begrijpen en verwerken, en waar in de hersenen dit plaatsvindt. Van deze studie ben ik co-auteur van het manuscript van het artikel ervan en waarvan bij Social Neuroscience een publicatie is aangevraagd.

Ik ben erkend psycholoog bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer: 892117538) en lid van de Belgische Federatie der Psychologen. Binnen Groepspraktijk Facet sta ik in voor de psychodiagnostiek bij zowel kinderen als volwassenen (intelligentie, neuropsychologisch, ADHD- en Autisme-onderzoek). 

Je kan bij mij terecht in het Nederlans, Frans, Engels en Arabisch.

 

← Keer terug naar overzicht