Therapievormen

Hieronder kan je kennismaken met de verschillende therapievormen die wij aanbieden.

Voel je vrij een afspraak te maken met de therapeut(e) van je keuze. Bij vragen of twijfel over welke therapievorm het meest is aangewezen, neem gerust vrijblijvend contact op.

Osteopathie

Osteopathie is een therapievorm waarbij op zoek gegaan wordt naar de oorzaak van uw klachten. Via osteopatische (manuele) technieken probeert een osteopaat uw lichaam terug in balans te brengen.

Meer info →

Maak een afspraak online of telefonisch via 02/751.60.98

Kinesitherapie

Bij de kinesitherapeut/manueel therapeut je kan o.a. terecht voor het losmaken van spieren en gewrichten, het leren controleren en versterken van uw lichaam, revalideren na een operatie, genezen na een ontsteking.

Meer info →

Maak een afspraak online of telefonisch via 02/751.60.98

Psychotherapie

Tijdens een psychotherapeutisch gesprek sta je stil bij je gevoelens en je gedachten. Een therapeut zal naar je luisteren zonder te (ver)oordelen. Psychotherapie is een proces waarbij je samen met de therapeut op zoek kan gaan naar oplossingen en bouwen aan verandering.

Seksuologie

Met een seksuoloog kan je spreken over problemen die je ervaart in je seksuele beleving. Een seksuologische consultatie vertrekt vanuit een psychologische invalshoek, hoewel ook fysieke belevingen aan bod kunnen komen. Indien een lichamelijk onderzoek nodig blijkt, zullen wij je doorverwijzen naar een arts.

Meer info →

Maak een afspraak →

Relatietherapie

In relatietherapie gaan wil zeggen dat je samen met je partner in dialoog wil gaan. In onze samenleving blijkt het niet evident om op eenzelfde golflengte te zijn en blijven. Wanneer je elkaar uit het oog verloren bent, kan een dialoog de manier zijn om te werken aan jullie relatie.